Creta

WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY 5*

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay este un complex complet renovat ce exemplifică valoarea de neegalat a ospitalității cretane autentice.

Localizare: Wyndham Grand Crete Mirabello Bay este situat la malul mării, cu două plaje private de nisip, situat in apropiere de Havania Beach si la 49 km de Aeroportul International Heraklion.

Facilități hotel: camere spațioase, piscine private, piscine cu hidromasaj, apartamente și vile, 3 piscine în aer liber, 1 piscină în aer liber pentru copii și 1 piscină interioară la centrul de wellness, WiFi gratuit, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, spa si centru de wellness, restaurant, sala de fitness, bar, zona de plaja privata.

Hotelul oferă oaspeților săi o experiență culinară unică, cu 5 restaurante mediteraneene, tradiționale cretane și italiene, precum și 6 baruri în interior și în aer liber.

Sunt disponibile un parc acvatic, sporturi acvatice, 3 terenuri de tenis, un teren de volei pe plajă, o punte pentru yoga și Pilates, un cinematograf în aer liber, yachting, o sală de sport interioară și în aer liber și alte facilități. La fața locului este disponibil și un magazin tip boutique.

Dotări camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, Wifi gratuit.

Servicii de masă: Mic dejun/demipensiune/all inclusive

Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi.

 

 

foto: https://www.wyndhamgrandmirabello.com/gallery

Ești interesat/ă de o vacanță în Creta?


Contactează-mă!