Hurghada

Steigenberger Makadi 5*

Hotel Adults Only!

Steigenberger Makadi 5*, Hurghada, Egipt

Steigenberger Makadi este una dintre alegerile de top din Hurghada.

Resortul este amplasat pe țărmul din Madinat Makadi și înconjurat de terenul de golf impresionant Makadi și include toate facilitățile de lux pentru a-ți crea  un sejur plin de relaxare.

Decorate cu rafinament, în tonuri naturale, camerele superioare de la Makadi sunt prevăzute cu o zonă de relaxare confortabilă și un TV LCD.

Îți poți petrece ziua pe terenul de golf cu 18 găuri de la Makadi.

Te poți relaxa la spa-ul Steigenberger, care furnizează tratamente de revitalizare și revigorare, servicii de masaj, programe de relaxare cu nisip și servicii de înfrumusețare la un cost suplimentar, de asemenea pentru mai mult confort, există o cameră de aburi, un jacuzzi și o saună.

Te vei bucura de sporturi nautice, windsurfing, scufundări, snorkeling, canotaj și echitaţie, disponibile la un cost suplimentar. La elegantul restaurant à la carte de la Makadi se servesc mâncăruri delicioase.

Steigenberger Makadi se află la aproximativ 1000 de metri de plajă, iar hotelul organizează transferul cu autobuzul la/de la plajă.

Steigenberger Makadi se găsește la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane diferite, accesibile la un cost suplimentar.

 

Sursă:@booking.com

 


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile