Seychelles

Raffles Seychelles 5*

Amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Lazio!

 

Raffles Seychelles oferă vile de lux pe insula Praslin, fiind ușor accesibil printr-un zbor de 15 minute de la Aeroportul Internațional Mahe. Proprietatea are piscine mici şi adânci private şi 2 piscine infinite.

Complexul este situat în apropiere de Rezervaţia Naturală Vallée de Mai, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. La 15 minute de mers cu feribotul se află Insula Curieuse, unde trăiesc 500 de ţestoase uriaşe, precum şi insula La Digue, renumită pentru plajele sale retrase şi locurile de scufundări şi snorkelling.

Vilele moderne de la Raffles Seychelles au balcon cu vedere la grădină, la ocean sau la zona înconjurătoare. Toate vilele sunt spaţioase şi includ aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi aparat de cafea.

Alte facilităţi disponibile ale complexului includ un salon de înfrumuseţare, clubul pentru copii Sugar Palm, precum și 6 restaurante şi lounge-uri, printre care restaurantul Losean care serveşte mâncăruri mediteraneene proaspete, o terasă pe acoperiş şi un lounge cu narghilea. De asemenea, oaspeţii se pot bucura şi de o cină privată pe plajă.

Centrul spa Raffles oferă zone de tratament private în aer liber, cu vedere la apele liniştite azurii ale oceanului albastru şi la peisajul tropical.

 

Raffles

 

Pentru ofertă și rezervări la Raffles Seychelles:


Contactează-mă!

 

foto@booking.com