Creta

Nana Beach Hotel 4*

Nana Beach Hotel este amplasat la numai 1,5 km de faimoasa stațiune Hersonissos.

Acesta este un hotel all-inclusive, cu camere și bungalouri decorate modern, elegant și cu foarte mult bun gust, dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, frigider, articole de baie gratuite și uscător de păr. Unitățile de cazare au balcoane mobilate, ce oferă peisaje minunate.

Hotelul te așteaptă cu 3 restaurante unde te poți delecta cu preparate grecești și italienești, după gust. De asemenea, te poți bucura de băuturi speciale într-unul dintre numeroasele baruri amplasate în jurul piscinelor și pe plajă.

 

 

Ca nu cumva să apuci să te plictisești, Hotelul Nana Beach îți pune la dispoziție 7 piscine, o varietate de facilități sportive, cum ar fi: un centru fitness extrem de bine echipat, un teren de tenis, unul de volei și unul de baschet, tir cu arcul, spa cu saună, cadă turcească și servicii de masaj de relaxare. La fiecare dintre cele 7 piscine și pe plajă ai acces gratuit la șezlonguri și umbreluțe. De asemenea, dacă ești pasionat de sporturi acvatice aici este locul perfect pentru așa ceva.

Pe lângă toate aceste facilități variate, Nana Beach Hotel îți pune la dispoziție și două teatre în aer liber unde se țin spectacole atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Hotelul dispune de piscine, spectacole și locuri special amenajate pentru copilul tău și de un personal prietenos și pregătit să îi amuze pe cei mici.

 

foto: @nanabeach.gr

Rezervă direct o vacanță completă în Creta, Grecia:

 toate serviciile incluse
 cauți, rezervi, plătești online!

 


Contactează-mă!