Maldive

Kurumba Maldives 5*

Kurumba Maldives se află pe o insulă tropicală privată din atolul Male Nord, având o plajă frumoasă cu nisip alb și cocotieri deosebiți.

Complexul cuprinde 2 piscine cu apă dulce, în aer liber, 3 terenuri de tenis și centru de fitness. Veli Spa oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv tratamente Dhivehi Beys deosebite, precum și tratamente moderne și tradiționale. Oaspeții pot opta pentru tururi de pescuit și de vizitare a mai multor insule, precum și excursii personalizate.

Camerele și vilele de lux au terasă privată cu vedere la plajă. Toate camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu/satelit, canale prin cablu chinezești, seif și birou. De asemenea, camerele cu acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantele complexului Kurumba servesc preparate culinare dintr-o impresionantă și variată gamă de bucătării, precum cea japoneză, indiană și libaneză. Fez lounge oferă o selecție largă de narghilele, cocktailuri și gustări. Barul Athiri are vedere superbă la apus, iar la barul Kandu puteți asculta muzică live.

“Mi-a plăcut foarte mult faptul că deşi este un resort liniştit, precum întreaga destinaţie, totuşi aici, la Kurumba ne-am bucurat de activităţile interactive oferite de personalul hotelului. Foarte prietenoşi şi serviabili!” Simona, turistă

 

foto@kurumba.com

 


Contactează-mă!