Seychelles

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa este un hotel certificat Green Globe!

 

 

Situat pe insula Silhouette, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa oferă vile spațioase, dotate complet, cu terasă privată. Proprietatea pune la dispoziție centru spa cu servicii complete și piscină infinită, amplasată între palmieri. Zona este stâncoasă cu vegetație luxuriantă, ceea ce faciliteză numeroase trasee de plimbări și drumeții.

Fiecare vilă include lenjerie de pat luxoasă, un TV cu ecran plat, un DVD player și o canapea. Unele camere se bucură de vedere la Oceanul Indian.

Complexul are 7 restaurante și cafenele care asigură preparate din bucătăria italiană și japoneză, precum și mâncăruri de inspirație locală servite în stil francez, într-un cadru sofisticat. Barul Lo Brizan oferă programe de divertisment live și cocktailuri tropicale.

Clubul pentru copii din cadrul hotelului Hilton Seychelles este dedicat oaspeților cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. În plus, sunt disponibile facilități pentru organizarea de nunți și evenimente.

Oaspeții pot folosi centrul de scufundări de 5 stele acreditat PADI și pot explora recifele multicolore ale insulei.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa se află la 20 de minute de mers cu mașina de debarcader, care este la 35 de minute de mers cu barca de Aeroportul Internațional Seychelles. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

 

Pentru ofertă și rezervări la Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*:

 


Contactează-mă!

 

foto@booking.com