Creta

GRECOTEL AMIRANDES BOUTIQUE RESORT 5*

Localizare: Amirandes Grecotel Boutique Resort se află în mijlocul unor grădini frumoase și al lagunelor mărginite de palmieri din Gouves, pe plaja de nisip, la 2 km de Gouves si la 18 km de aeroportul Heraklion.

Facilități hotel: Hotelul ofera servicii la cele mai inalte standarde. Dispune de 3 plaje cu nisip, piscina olimpica, piscina interioara, piscina pentru copii si piscine private, disponibile pentru suite si vile, WiFi gratuit, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, spa si centru de wellness, restaurant, sala de fitness, bar, zona de plaja privata.

Dotări camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar.

Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi.

Servicii de masă: demipensiune/all inclusive

TDC = The Dine Club
O experiență în mesele cu demipensiune, cu o varietate de locații selectate, situate în resorturile Grecotel din Creta și mese gratuite pentru copii. Conceptul The Dine Club include prânzul sau cina și utilizarea creditului în restaurantele participante. În plus, pentru fiecare sejur de 7 nopți sunt oferite două cine gratuite a la carte (sau o cină gratuită a la carte și un prânz sau cină gratuit la Agreco Farm). Băuturile nu sunt incluse.

CAIP = Confort All Inclusive Pack
În plus față de cina oferită în Dine Club, vă veți bucura de prânz și băuturi pe tot parcursul zilei, la ore stabilite în timpul zilei, precum și mese gratuite pentru copii, pentru o experiență de vacanță fără griji!

 

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Creta, Grecia?


Contactează-mă!