Seychelles

Four Seasons Resort Seychelles 5*

Servicii exclusiviste la Four Seasons Resort Seychelles!

 

 

Four Seasons Resort Seychelles este situat la mai puțin de 5 metri de plajă, în satul Petite Anse din districtul Baie Lazare.

Toate vilele au aer condiționat, patio și piscină privată. De asemenea, vilele sunt echipate cu TV prin satelit, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Baia include duș, articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

Restaurantul Kannel oferă preparate din bucătăria internațională pentru prânz și mâncăruri din bucătăria asiatică și creolă pentru cină. Restaurantul Zez servește un mic dejun internațional cu specialități zilnice și opțiuni a la carte, precum și un meniu mediteranean modem pentru cină. În timpul zilei, barul Kannel oferă gustări ușoare, băuturi din fructe și cocktailuri, iar la Zez Lounge se pot savura vinuri și cocktailuri alături de sushi proaspăt și sashimi.

Alte facilități: centru spa, centru de fitness, piscină și un pavilion pentru sporturi acvatice.

Pentru distracţia copiilor, complexul oferă un program gratuit de divertisment. Sunt disponibile activități, cum ar fi snorkelling, windsurfing și pescuit, iar proprietatea poate ajuta cu organizarea de excursii cu elicopterul.

Oaspeții pot beneficia de WiFi și de un centru de afaceri, cu acces la calculator. Aeroportul internaţional Seychelles se află la 23 de minute cu maşina de complex.

 

Four Seasons Hotels and Resorts

 

Pentru ofertă și rezervări la Four Seasons Resort Seychelles:


Contactează-mă!

 

foto@booking.com