Maldive

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon este un paradis insular aflat în atolul Alifu Alifu, care oferă unităţi de cazare foarte confortabile. Este înconjurat de palmieri şi plaje albe, are piscină infinită şi un centru de fitness.

Camerele spațioase și luminoase de la Ellaidhoo Maldives by Cinnamon au zonă de relaxare cu canapele confortabile și vedere frumoasă la ocean.

Oaspeţii se vor simţi răsfăţaţi Azmaara Spa, care oferă săli de tratament private şi tratamente relaxante de masaj. Pentru amatorii de aventură, hotelul organizează zilnic excursii de scufundări în zona recifelor spectaculoase din atolul Ari Nord.

Restaurantul Madi oferă pe tot parcursul zilei un bufet variat de preparate internaţionale. La barul Iruohsnee oaspeţii pot admira asfinţitul savurând cocktailuri tropicale.

 

“Nu aş putea spune că este un hotel luxos, însă este un hotel foarte confortabil, cu un preţ corect. Mâncarea este gustoasă,  cu inspiraţie exotică dar şi europeană. Nici despre curăţenie nu am nimic de obiectat. Deci, pot spune că am avut parte la Ellaidhoo Maldives, de un sejur foarte frumos!” Marius, turist

 


 

foto@cinnamonhotels.com

 


Contactează-mă!