Creta

ABATON ISLAND RESORT & SPA 5*

Superb 9,0 Booking.com

FACILITĂȚI HOTEL

Hotelul Abaton Island Resort & Spa beneficiază de o locație uimitoare în Hersonissos. Toate unitățile de cazare sunt  frumos decorate și mobilate, au terasă în aer liber și piscină privată sau cadă cu hidromasaj în aer liber, sunt primitoare și spațioase, dotate cu toate facilitățile moderne, fiind situate într-un complex rezidențial retras, aflat într-o zonă amenajată magnific.

Absolut toate unitățile de cazare au un design frumos, individual, conceput pentru a scoate în evidentă stilurile și influențele zonei înconjurătoare, complexul pune la dispoziție o serie remarcabilă de camere, suite și vile de lux, WiFi-ul fiind gratuit în întreaga proprietate.

DRINKS & FOOD

Oaspeții acestui complex sunt invitați să pornească, prin intermediul celor 5 restaurante unice, într-o călătorie a descoperirilor culinare, printre arome legendare și creații îndrăznețe, inspirate în principal de bucătăria autentică din Creta. Barul principal Ladies & Gentlemen este un loc ideal unde oaspeții se pot relaxa admirând apusul soarelui și savurând o băutură înainte sau după cină.
Clubul de pe plajă C’est la vie este un bar elegant la malul mării, unde sunt servite diferite băuturi, precum și o selecție de gustări ușoare servite pe platouri spectaculoase cu design creativ. Atmosfera relaxantă este înnobilată cu muzică ambientală deosebită.

 

SPA & WELLNESS

Hotelul dispune de: sala fitness,  centru Welness & Spa cu saună, baie de abur, hammam, piscina încălzită, tratamente cosmetice faciale, hidroterapie, salon de înfrumusețare, masaj terapeutic..

 

foto:@https://www.abaton.gr/

Rezervă direct o vacanță completă în Creta, Grecia:

 toate serviciile incluse
 cauți, rezervi, plătești online!