Playa de las Americas

Los Cristianos, Playa de Las Américas & Costa Adeje sunt zonele cele mai populate de turiștii care vizitează Tenerife. Aici, turismul este în mare vogă și posibilitățile de distracție și de consum sunt la cote înalte.

Acesta este epicentrul turistic al inslulei Tenerife. Plajele oferă posibilități de distracție prin activitățile acvatice, restaurantele sunt foarte variate și pline, adesea, iar viața de noapte este plină de ritm și de vigoare, prin cuburile și terasele existente.

Contrastele există în Tenerife și acest lucru place, de regulă. Dacă Playa de las Americas este plină de hoteluri și de centre comerciale, Los Cristianos păstrează, încă, spiritul pescăresc și învechit și este adeasea căutată de călătorii independenți și boemi. În timp ce Costa Adeje este și ea, împânzită de hoteluri înalte și restaurante luxoase, căutată în special, de cei tineri.

 

Cele mai importante atracții din Playa de Las Americas:

Piramide de Arona

Dacă ești pasionat/ă de dans, cu atât mai mult, nu trebuie să ratezi reprezentările artistice de la Piramide de Arona, din Tenerife. Coregrafii spectaculoase, dansuri spaniole și un mix de dansuri tradiționale și moderne, spaniole. De asemenea, tehnologia audio-vizuală pune în valoare show-urile și atrag atât localnici cât și turiști din întreaga lume. Majoritatea turiștilor aleg această atracție datorită faptului că îi familiarizează și mai mult cu spiritul și cultura locală.

 

Plaja Troya (Troya Beach)

Plaja Troya este cea mai cunoscută și una dintre cele mai bune din Playa de Las Americas. Ideală pentru toți turiștii dar cu atât mai potrivită pentru familii cu copii, pentru că oferă intrare lină în apă și șezlonguri, umbrele, paturi de plajă în stil baldachin și dușuri. Singurul inconvenient este că devine foarte aglomerată, în special, în mijlocul sezonului de plajă.

 

Vizionarea balenelor și a delfinilor (whale watching)

La doar 5 – 10 minute de Playa de Las Americas se află Costa Adeje. Aici poți viziona balenele, într-o escapadă, în largul oceanului, pe catamaran. Alocă-ți aproximativ două ore jumătate pentru această “treabă”. Va merita, din plin!

 

Plimbare spre Los Cristianos

O jumătate de oră de mers pe jos (sunt doar 2 km distanță) până în Los Cristianos – va fi o alegere foarte frumoasa, mai ales pe înserat. Veți putea merge de-a lungul promenadei, admirând frumusețea Oceanului Atlantic. Los Cristianos town îți va oferi posibilitatea să cunoști și mai bine cultura locală și istoria insulei. Încă mai există clădiri vechi și istorice, aici. Desigur că și Los Cristianos s-a dezvoltat foarte tare din punct de vedere turistic și are nenumărate restaurante și terase dar și magazine ideale pentru shopping.

 

foto cover: https://www.europe-hotels.org/hoteles/villa-cortes/gallery-villa-cortes

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Tenerife?


Contactează-mă!

 

Tururi, activități și experiențe locale din Tenerife: