Grand Baie

Sau „golful fără sfârşit”, aşa cum i-a fost dată denumirea încă din secolul al 17-lea, Grand Baie deţine toate virtuţiile posibile şi caracteristice unui tablou paradisiac. Acesta este "the all happening hub" din Mauritius.

Aici, pe coasta de nord vest, plajele sunt de vis, resorturi apreciate, restaurante şi baruri. Este o zonă turistică foarte cunoscută, vizitată de numeroşi turişti. Situat la 73 km distanță de aeroport, Grand Baie este zona turistică principală a insulei. Oceanul Indian constituie o mare atracţie pentru cei pasionaţi de scufundări, windsurfing sau chiar scufundări cu submarine transparente, de două persoane, care îţi oferă posibilitatea explorării lumii marine.

Poate că șarmul acestei zone este dat, în principal, de combinația dintre natură aproape sălbatică și senzația de siguranță. Pentru că dincolo de frumusețea și exotismul cadrului natural, în Grand Baie există numeroase posibilități de cazare, de restaurante bune, zone de distracție sau de relaxare sau activități și sporturi acvatice. Iată câteva dintre cele mai cunoscute restaurante: Le Capitaine, Le Tandoor, Ti Kouloir, Luigi’s, Happy Rajah.

Printre cele mai căutate atracții din Grand Baie, sunt scufundările. Windsurfing, scubadiving sau chiar scufundări cu submarinul pentru admirarea peștilor fermecători ai Oceanului Indian.


Contactează-mă!

 

@travelskyloriworld.nl