Flic En Flac

În traducere, "Pământul liber și plat", Flic en Flac a devenit a doua regiune turistică din Mauritius, după Grand Baie, la origini fiind un mic sat pescăresc.

Flic en Flac se află amplasat în districtul Black River, pe coasta de vest a insulei Mauritius, mai exact, la 15 km spre sud, față de capitala Port Louis.

Aici se află printre cele mai bune plaje din Mauritius. Plaje publice fără sfârşit, presărată cu filao trees (pini). Mici marketuri, shop-uri şi apart-hoteluri de închiriat se găsesc la tot pasul, în această zonă.

Plaja este cu nisip alb și are o lungime de aproximativ 8 km, fiind excelentă atât pentru plajă, sporturi acvatice cât și pentru plimbări matinale sau la asfințit.

Plaja Flic en Flac este înconjurată de copaci Casurina și are o frumoasă lagună protejată de recif, unde poți face baie în siguranță și te poți bucura de diverse sporturi nautice.

Transportul este bine organizat, din Flic en Flac existând mai multe rute cu autobuzul spre alte zone de circulație din insulă. Inclusiv spre Capitala Port Louis se poate ajunge în aproximativ 30 de minute, spre aeroport în maxim o oră sau spre alte orașe precum Quater Bornes sau Curpipe există curse regulate.


Contactează-mă!

 

@mauritiusattractions.com