Impresii de la turiști despre Delphin Be Grand din Antalya – un resort cu multe facilități pentru copii

Delphin Be Grand din Lara, Antalya este o alegere potrivită pentru familiile cu copii, oferind o mulțime de facilități și activități care să asigure o vacanță distractivă pentru toți membrii familiei.

„A fost tare frumos!!

Mai fusesem și anul trecut, tot la Delphin Be Grand. Anul acesta, au avut câteva plusuri față de anul trecut: au introdus un minibus” londonez” pentru copii, în incinta resortului, tare drăguț! Au avut zile tematice zilnic (de ex candyland), ceea ce anul trecut nu au fost. Un mare plus este clar, luna park-ul. Marea a fost mult mai curată decât anul trecut și cu mai puține pietre. Super limpede , curată.” – Raluca T.

Turiștii (3 adulți și un copil) au optat pentru o cameră de familie cu regim de masă Ultra All Inclusive, la mijlocul lunii august.

 

Câteva fotografii sugestive primite de la turiști:

 

Delphin BE Grand Antalya, un resort cu multe facilități pentru copii!

Delphin BE Grand din Antalya are un parc acvatic impresionant, cu tobogane de apă și piscine pentru toate vârstele. Există piscine separate pentru copii, cu adâncime mică și atracții sigure, perfecte pentru cei mici. Pe lângă piscine și tobogane, există și zone de joacă în aer liber, locuri unde copiii pot petrece timpul în siguranță, sub supravegherea personalului specializat. Resortul dispune de un mini club destinat copiilor, cu activități zilnice precum jocuri, arte și meșteșuguri, dar și spectacole organizate special pentru ei. Echipa de animație este bine pregătită și se asigură că cei mici au parte de distracție în permanență.

Mese All-Inclusive prietenoase pentru copii! Delphin BE Grand deține restaurante cu meniuri variate, inclusiv opțiuni prietenoase pentru copii. Există și bufete special amenajate pentru copii, astfel încât aceștia să se poată servi singuri cu mâncărurile lor preferate.

 

Cauți o vacanță în Antalya, Turcia ? Pentru suport și rezervări, îți răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Open chat
Bună ziua! Sunteți interesat/ă de o ofertă de vacanță? Vă rog să lăsați detaliile și adresa de e-mail.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile