„E superb la Borgo!” – testimonial de vacanță în Toscana

Toscana stârnește din ce în ce mai mare interes de a petrece o vacanță fermecătoare, în miezul naturii, presărată cu experiențe culturale și culinare deosebite.

 

„E superb la Borgo! 💫🍋💙

Totul este ca în povești.”

Adriana B.

Turiștii (4 adulți) și-au dorit o săptămână de vacanța în Toscana, în luna august, în care să îmbine explorarea regiunii cu relaxarea. Dorința dumnealor a fost de a petrece zilele de vacanță în mijlocul naturii toscane, astfel încât, o cazare tradițională în zona rurală din apropiere de Montepulciano a fost cât se poate de potrivită.

În general, vă recomand să alegeți cazare cu mic dejun, Toscana având nenumărate restaurante și experiențe culinare care merită descoperite.

Atât peisajul oferit, cât și serviciile de la Borgo Tre Rose au fost foarte bune, așadar, puteți avea încredere în această variantă de cazare, dacă vă gândiți la o vacanță în Toscana.

Deși în numeroase cazuri, turiștii optează pentru cazare în două – trei localități din Toscana, de această dată, turiștii au considerat că o ședere într-un singur loc este ceea ce își doresc, deoarece nu vor să petreacă prea mult pe drumuri.

Pentru vacanța în Toscana, turiștii au optat pentru un zbor Wizz Air (dus-întors) București – Bologna (la momentul respectiv, fiind cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere al raportului distanță / preț). Din aeroport, au închiriat o mașină, astfel încât, au putut vizita, cu ușurință, câteva localități foarte frumoase ale Toscanei, precum Florența, Siena, San Gimingnano și Montepulciano.

 

Fotografii de la turiști, din vacanța lor în Toscana:

 

Îți dorești și tu o vacanță în Toscana sau ai fost deja și vrei să ne împărtășești câte ceva din experiența ta? Poți lăsa în comentarii ideile sau sugestiile pentru cititori!

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Toscana?


Contactează-mă!

 

 

Citește mai multe despre o vacanță în Toscana:

Toscana

San Gimignano

 

 

Tururi, activități și experiențe locale în Toscana:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile