Sharm El Sheikh

Sunrise Diamond Beach Resort

Situat pe platoul Om El Seid, SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select are o plajă privată. Are 5 restaurante à la carte, 1 restaurant tip bufet deschis, 4 piscine. Există WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Oaspeții pot alege între o varietate largă de camere. Un beneficiu deosebit pentru familii este conceptul Family Suite, care oferă camere separate pentru părinți și copii. Toate camerele de la SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select- sunt dotate cu TV prin satelit, baie privată și mini-frigider.

Oaspeții se pot bucura de o varietate de locuri de luat masa, inclusiv restaurantul oriental situat pe plajă și restaurantul italian și restaurantul indian elegant Manohar. Există, de asemenea, 12 baruri, care oferă o gamă de locuri de relaxare în care să savurați o băutură.

Complexul oferă un centru spa și de fitness și un centru internațional de scufundări, unde puteți explora recifele colorate și peștii exotici ai Mării Roșii.

SUNRISE Diamond Beach Resort -Grand Select- se află la 20 km de Aeroportul Internațional Sharm el Sheikh. Este disponibilă o parcare gratuită.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile