Sharm El Sheikh

Pickalbatros Palace Sharm – Aqua Park

Hotelul de 5 stele Albatros Palace Sharm - Pickalbatros Palace Sharm - "Aqua Park" situat pe malul marii cu debarcader lung. Pickalbatros Palace Sharm - „Aqua Park” bazat pe conceptul all inclusive.

Hotelul oferă o plajă privată, șase piscine conectate prin lacuri și cascade și vederi panoramice ale insulei Tiran. Proprietatea se află la 5 minute de mers cu mașina de Piața Soho și la 15 minute de mers cu mașina de Golful Naama. Situat pe malul mării, cu o plajă privată cu nisip. Hotelul se bazează pe conceptul All-Inclusive.Oferte de hotel (Aqua Park – Kids Aqua Park ) la fața locului.Oferă 11 piscine în aer liber.Toate camerele au balcon sau terasă.O cutie de valori și minibar.Hotelul oferă 7 restaurante, inclusiv meniu à la carte.

Camerele și apartamentele moderne sunt situate într-o locație excelentă, de-a lungul țărmului. Toate unitățile sunt spațioase și includ un TV cu ecran plat și balcoane mobilate, cu vedere la grădină și la mare.

Facilitățile Pickalbatros Palace Sharm – „Aqua Park” includ un centru spa care oferă tratamente de masaj, o saună și o sală de sport bine echipată. Oaspeții pot experimenta, de asemenea, scufundări și activități de snorkeling la recife de corali în apropiere. Copiii se pot distra la locul de joacă și la piscina dedicată.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile