„Ne-a plăcut în Corfu, ne-am relaxat și ne-am bălăcit foarte mult!”

Iată un testimonial de vacanță în Corfu, primit de la turiști:

“Ne-a plăcut în Corfu, deși nu ne-am plimbat noi foarte mult, am făcut o singură ieșire în vechiul oraș, dar ne-am relaxat și ne-am bălăcit foarte mult. Apa mării a fost numai bună de bălăceală și pentru înot, temparatura placută, fără valuri. De cameră/ cazare (Hotel Mar-Bella Collection) nu am avut ce să reproșăm, nu prea ne-am omorât cu oferta de mâncare, slăbuță, cel puțin comparativ cu alți ani. La capitolul animație, la fel, cam slăbuță oferta. De personalul hotelului nu avem ce să comentăm, au fost foarte amabili si prompți. Una peste alta, nu a fost rău, dar nici wow. Mi-ar fi plăcut să ne plimbăm mai mult, dar aici decizia a fost a noastră, s-a votat relaxarea în locul aventurii.” Iuliana P.

 

Iată câteva dintre fotografiile primite din vacanța turiștilor mei în Corfu (Grecia):

Turiștii mei, 2 adulți și un adolescent, au ales un pachet complet de vacanță în Corfu, cu zbor charter din București și cazare 7 nopți la resortul MarBella Corfu. Domnii au preferat o structură de cazare cât mai spațioasă și intimă, astfel că le-am propus un bungalow cu 2 dormitoare și grădină privată cu vedere la mare. Cele două dormitoare sunt spațioase, unul cu pat dublu și celălalt cu paturi twin, completate de un living cu o canapea extensibilă dublă. Conceptul resortului este premium all inclusive.

Insula Corfu este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia, situată în Marea Ionică, aproape de coasta de vest a Greciei și de Albania. Corfu are o frumusețe naturală deosebită, o istorie bogată și o atmosferă de vacanță relaxantă. Am scris aici despre principalele caracteristici ale insulei Corfu atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cupluri.

 

 

Ești interesat de o vacanță? Pentru suport și rezervări, îți răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Citește mai multe despre o vacanță în Corfu:

Corfu

 

 

Tururi, activități și experiențe locale din Corfu:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile