„Este extraordinar la Lujo Bodrum! Mulțumim frumos pentru recomandare!”

Lujo Bodrum este unul dintre cele mai spectaculoase resorturi din Bodrum, locul unde turiștii mei au avut doar vacanțe impresionante. Dacă ești în căutarea unui loc exclusivist din Bodrum, Turcia, îți recomand Lujo Bodrum!

Lujo Bodrum este un refugiu luxos cu 3 plaje private, 4 piscine în aer liber și un centru spa, situat în Güvercinlik, la 26 km de Bodrum. Resortul găzduiește localuri rafinate, printre care un restaurant principal care servește preparate din 9 bucătării diferite, iar oaspeții au la dispoziție non-stop un serviciu à la carte. Arhitectura resortului este contemporană, ce îmbină elemente de lux minimalist cu influențe tradiționale turcești. Camerele, suitele și vilele sunt amenajate cu un design modern, având facilități de ultimă generație și priveliști spectaculoase spre Marea Egee.

„Este extraordinar la Lujo Bodrum! Mulțumim frumos pentru recomandare! Mă poți ajuta cu o ofertă pentru anul viitor, aceeași perioadă? Alice D. – turistă”

 

Iată câteva dintre fotografiile primite din vacanța turiștilor la Lujo Bodrum:

 

Citește alte păreri ale turiștilor și informații despre o vacanță la Lujo Bodrum:

Recomandare de „6 stele”: Lujo Hotel Bodrum, Turcia

 

Lujo Bodrum este cunoscut pentru combinația sa de rafinament, servicii de înaltă clasă și peisaje spectaculoase. Este considerat unul dintre cele mai exclusiviste resorturi din regiune, adresându-se în special celor care caută vacanțe fără compromisuri în privința confortului și a experiențelor oferite.

Lujo Bodrum 5*

 

Ești interesat de un sejur la LUJO BODRUM? Pentru suport și rezervări, îți răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile