Seychelles

laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort

aïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort se găsește în Mahe, la câțiva pași de Plaja din Anse Royale, și oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, o terasă și parcare privată gratuită.

Acest hotel de 4 stele oferă un bar, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea pune la dispoziție room-service, un serviciu de concierge și servicii de organizare de tururi.

Structurile acestui hotel au zonă de relaxare, televizor cu ecran plat și cutie de valori. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.  La laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort, camerele sunt echipate cu lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibil în fiecare zi un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. Laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria cajun/creolă, italiană și internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Zona este populară pentru snorkeling și caiac-canoe, iar acest hotel oferă închiriere de mașini. Personalul de la recepție vorbește limbile arabă, engleză britanică, franceză și hindi. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort se numără Plaja Fairyland, Plaja Pointe au Sel și Kot Man-Ya Exotic Flower Garden. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Seychelles, situat la 8 km de laïla, Seychelles, a Tribute Portfolio Resort.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile