Rodos

GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA 5*

Hotel situat pe coasta de est a insulei Rodos, in Kalithea, la plaja proprie, la 12km est de oras, la 16km distanta de Aeroportul International “Diagoras” si la 3km de populara statiune Faliraki. Amplasat la cativa km de orasul Rhodos – orasul medieval cel mai bine conservat din Europa, Grecotel Lux Me Rhodos este un resort All Inclusive, plin de palmieri și hibiscus, cu miros sărat de mare și flori plutind in aer.

Hotelul este situat pe superba plaja protejata de vant in zona Kalithea careia i s-a atribuit “Blue Flag” datorita conformitatii cu directivele programului european : calitatea apei , management de mediu , securitate , servicii și facilități , educație ecologică și de informații.

 

Facilitățile hotelului:
Gama excelenta de facilitati este completata de serviciile de inalta clasa oferite de personalul calificat: restaurant principal Helios cu zona pentru nefumatori, cafenea / braserie papillions, restaurant Yachting Club, bar Rotunda cu verandă, resaturant asiatic Madame Butterfly, bar la plaja, bar la piscina, piscina pe 1000m2 cu zona pentru copii, piscină cu acoperiș de sticlă în formă de piramidă, conexiune la Internet Wi – Fi si colt internet, sala TV / video, Spa Elixir cu facilități de fitness, frizerie, salon de coafura, mini piață cu produse agricole Agreco, club Grecoland pentru copii, o gamă largă de facilități sportive, personal multilingvist, servicii clienti si servicii Privilege Club, receptie si concierge (mesaje, bagaje, rent-a-car, excursii, informatii linii aeriene, birou de schimb valutar la receptie, cea mai apropiată bancă 3 km, ATM 100m, servicii postale, serviciu curierat
Express. Toate cartile de credit sunt acceptate, fumatul interzis in spatiile inchise iar animalele de companie nu sunt acceptate.
Resortul dispune de piscine în aer liber: 2 piscine cu apa dulce, un bazin pentru copii (150m ²) si 2 tobogane pentru distracția celor mici dar si de piscina acoperita – 1 piscina interioară cu apă dulce (100m ²) incalzita din aprilie pana in octombrie la Spa elixir. Masaj & baie de aburi (disponibile la cerere, contra cost), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina.

 

Facilități pentru copii:

GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA 5* este recomandat familiilor cu copii datorită numeroaselor facilități, precum o zonă specială de joacă Grecoland petru vârste cuprinse între 3-12 ani, piscină splash de 1.000 m² cu tobogane de apă și meniuri echilibrate cu ingrediente sănătoase si selectionate atent atât pentru sugari
cat si pentru copii si părinți, peluze si gradini, spectacole si discoteca pentru întreaga familie, pediatru (medic) la cerere, contra cost dar si o gamă larga de produse pentru copii in magazinul hotelului (scutece, servetele, pudra pentru copii, îngrijire solara, jucarii si jocuri , produse alimentare pentru copii , papuci de plaja si haine, accesorii de baie).

GRECOBABY – Soluția pentru infanti si copii mici! Gratuit: patut pentru copii, trainer pas, sticle calde, Push-chair/buggy, baby monitor, scaune înalte (numai în restaurante) . Contra cost: cadă de baie, scaun toaletă, sterilizator biberoane, fierbător de apă, scaun Bouncy, saltelute de
schimb. Baby-sitting (la cerere, contra cost).

GRECOTEENS – Activitati pentru adolescenti 13-17 ani (deschis de la mijlocul lunii iunie – mijlocul lunii septembrie). Volei pe
plaja, baschet, mini fotbal, tir cu arcul, polo pe apă, turnee, programe de divertisment.
Copiii sub 3 ani sunt bineveniți să utilizeze facilitățile Grecoland , dar trebuie să fie supravegheati în permanență de către un părinte sau tutore .

 

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Rodos, Grecia?


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile