Corfu

MARBELLA CORFU 5*

Recomandat pentru vacante cu familia, luna de miere romantica sau un sejur de relaxare.

Hotelul situat pe o plaja privata in Agios Ioannis Peristeron este alegerea perfecta pentru un sejur de lux in Corfu, este ideal pentru o vacanta cu familia, o luna de miere romantica, sau o binemeritata pauza de relaxare.

Orașul principal Corfu este la 17 km de stațiune. Aeroportul Internațional Corfu este la 30 de minute de mers cu mașina. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Camerele și suitele resortului oferă vederi spectaculoase la Marea Ionică sau la grădinile luxuriante ale hotelului. WiFi este oferit în întreaga proprietate.

Toate unitățile resortului Mar-Bella Collection au balcon sau o terasă mobilată și sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, acestea au minibar sau frigider și baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5 restaurante servesc mâncăruri mediteraneene și tradiționale grecești într-un cadru fermecător lângă piscină și pe malul mării. Seara, oaspeții pot savura o băutură sau un cocktail la unul dintre barurile hotelului.

Pe plaja cu nisip și pietriș sunt oferite șezlonguri, prosoape și umbrele gratuite. De asemenea, oaspeții se pot răsfăța cu o gamă largă de masaje și tratamente corporale. Sunt disponibile o saună, un hamam și o sală de fitness.

 

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Corfu, Grecia?


Contactează-mă!

 

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile