Corfu

DOMES MIRAMARE, A LUXURY COLLECTION RESORT 5* Adults only

Hotel de lux, adresat exclusiv adultilor

DOMES MIRAMARE, A LUXURY COLLECTION RESORT 5* Adults only, modern si elegant, renovat complet in 2018, are acces direct la plaja intinsa pe o suprafata de aproximativ 650 m. Prin serviciile de inalta calitate si cu bucatari decorati cu stele Michelin, hotelul este pregatit sa ofere experiente unice chiar si celor mai exigenti turisti. Distante: centrul statiunii 500 m, aeroport 19 km.

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, fierbător, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privată, dotată cu bideu, și patio. De asemenea, camerele de la Domes Miramare, a Luxury Collection includ lenjerie de pat şi prosoape.

Oaspeții care aleg reședințele private sau de lux au la dispoziție o varietate de servicii Haute-Living, inclusiv un manager de vilă dedicat, un lounge cu servicii VIP, serviciu de concierge, check-in privat, șezlonguri la Spina, zona de plajă VIP, precum și upgrade la facilitățile de bun venit și la articolele de toaletă. Printre alte facilități exclusiviste se numără cocktail eclectic, băuturi spirtoase de marcă și gustări pe tot parcursul zilei, aperitive după rețete originale ale maestrului bucătar al complexului, ceai după-amiaza și dotări de sport ultramoderne.

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Corfu, Grecia?


Contactează-mă!

 

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile