Corfu

DREAMS CORFU RESORT & SPA 5*

Hotel recomandat familiilor cu copii

Dreams Corfu Resort & Spa este un complex hotelier  All Inclusive ce se întinde pe 31 de hectare de peisaj virgin, aflat la malul mării. Portul principal al insulei este la 8 km. Dreams Corfu Resort & Spa se află la numai 100 de metri de zona comercială și la 10 minute cu mașina de Corfu și de aeroport. Oaspeții pot merge în populara stațiune turistică cu vedere la Golful Gouvia sau pot face o plimbare de numai 5 minute până la magazinele, barurile și restaurantele din satul Gouvia.

Oaspeții se pot relaxa și bucura de momente plăcute cu prietenii și familia la acest complex primitor și unic, situat între 2 golfulețe naturale magnifice, în zona stațiunii Gouvia, cu vegetație bogată, plaje cu nisip și apă caldă de mică adâncime.

Camerele de la Dreams Corfu Resort & Spa sunt spațioase și au minifrigider, seif și balcon cu vedere la grădină, la uscat sau la mare.

Hotelul are 5 restaurante (cu opțiuni tip bufet sau à la carte), 5 baruri, o cafenea și un lounge exclusivist, 3 piscine, un club pentru copii (4 – 12 ani) și o zonă pentru adolescenții (13 – 17 ani), iar seri tematice și spectacole de divertisment sunt organizate aproape zilnic.

Complexul are un club cu statut preferențial și servicii exclusive, Preferred Club®: acces la Preferred Club Lounge, cu o selecție de gustări și băuturi pe parcursul zilei; serviciu de concierge exclusivist; selecția celor mai bune camere, printre alte avantaje speciale.

 

foto@booking.com

 

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Corfu, Grecia?


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile