Corfu

GRECOTEL CORFU IMPERIAL 5*

Hotel recomandat cuplurilor, dar și familiilor cu copii

Aflat pe o peninsulă privată din insula Corfu, cu vedere neobstrucționată la Marea Ionică, Grecotel Corfu Imperial Resort are 4 plaje private cu nisip, o plajă cu pietriș și o piscină mare în aer liber.

Toate camerele acestui hotel beneficiază de vedere la mare sau la grădină, indiferent dacă sunt alocate în clădirea principală sau într-un bungalou amplasat în grădinile care duc la mare.

Restaurantele imperiale din Corfu combină decoruri exclusive pe malul apei și bucătari premiați. Restaurantul gastronomic Aristos oferă mâncăruri grecești și mediteraneene à la carte. Oaspeții se pot bucura de o băutură după cină în lounge bar, cocktail bar și bar de la piscină.

Anterior un refugiu favorit pentru regalitate, această ascunzătoare pe insulă oferă cadrul perfect pentru tratamente spa. Oportunitățile de cumpărături includ un magazin de bijuterii, un magazin de haine și un coafor.

Echipa de divertisment a hotelului oferă o varietate de activități, de la sală de sport de dimineață, aerobic și jocuri pe plajă până la lecții de dans, spectacole de seară și nopți muzicale din tradiția bogată a insulei.

Orașul Corfu este situat la 13 km. Există parcare privată gratuită, iar autobuzul de transfer al hotelului oferă transfer la orașul Corfu de două ori pe zi.

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Corfu, Grecia?


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile