Rixos Premium Göcek – Adults Only

Rixos Premium Göcek este un resort premium, adresat exclusiv adulților, localizat în golful Göcek, în provincia Mugla, la 100 km de Bodrum, pe coasta de sud-vest a Turciei.

Proprietatea se află pe malul mării, cu plajă privată și vedere superbă spre golf și portul cu ambarcațiuni de lux. Complexul este înconjurat de pini şi oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis și facilități de wellness şi spa.

Camerele de la Rixos Premium Göcek – Adult Only au decor modern. Fiecare cameră oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. De asemenea, unele camere au balcon sau terasă cu vedere la grădină.

Restaurantul Turquoise oferă mese tip bufet pe tot parcursul zilei, care includ specialități internaționale. Restaurantul People’s oferă meniu à la carte pe tot parcursul zilei, iar restaurantul Azur servește mâncăruri din bucătăria mediteraneană, într-o locație retrasă. Restaurantul Daidala servește fructe de mare din Marea Egee, iar localul The Grill oferă preparate la grătar. The Bars oferă băuturi și aperitive.

Anjana Spa este un centru premium de wellness în natură, hamam turcesc, saună, baie de aburi şi centru de fitness cu echipament Technogym.

Aeroportul Dalaman este situat la 20 km de Rixos Premium Göcek, ceea ce înseamnă ca transferul de la aeroport la hotel este foarte scurt.

Din București există zboruri charter pe aeroportul Dalaman, pachete complete de vacanță la Rixos Premium Göcek, în perioada iunie-septembrie.

 

 

 

Pentru oferte și recomandări de vacanță în Göcek, Turcia, vă raspund cu plăcere!

 

 


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile