Creta

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA 5* Adults only

Superb 9,0 Booking.com

LOCALIZARE

Acest complex elegant, situat în stațiunea Malia din Heraklion – Creta, are acces direct la plajă. Este situat la 33 km de aeroportul din Heraklion, la câteva minute de centrul animat al stațiunii și la 30 de minute cu mașina de stațiunea Agios Nikolaos. Hotelul are plajă privată, cu șezlonguri și umbrele la plaja și de asemenea dispune de piscină gratuite.

FACILITATI HOTEL

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA5* ADULTS ONLY este alcătuit din bungalou-uri situate în mijlocul grădinilor luxuriante din cadrul complexului. Servicii incluse: recepție non-stop, room service, internet WIFI gratuit în zonele publice și în camere, închirieri auto, Lounge, salon TV, spălătorie, curățătorie, salon de înfrumusețare, magazine de suveniruri, mini-market propriu, facilități VIP în camera,  restaurante cu specific tradițional și international, facilitați de divertisment, centru SPA, facilități pentru închiriere biciclete, transfer gratuit la Clubul de Golf Crete și parcul acvatic Star Beach. Să aveți în vedere că fumatul este interzis în toate spatiile publice.

DRINKS & FOOD

Acest minunat hotel oferă concept All Inclusive și dispune de snack bar, bar și ouzerie unde se pot servi preparate din fructe de mare, grill, paste și alte delicii mediteraneene, totodată vă puteți delecta cu preparate rafinate din bucătăria greceasca și cea internațională, într-unul din cele 2 restaurante (cel principal, tip bufet, sau cel a la carte). Hotelul  .

FACILITĂȚI CAMERE

Cele 245 de camere din cadrul hotelului dispun de baie proprie, aer condiționat, facilitați pentru ceai și cafea, minibar, TV, radio, telefon direct, acces internet WIFI gratuit, uscător de par, terasa sau balcon, oferind o priveliște încântătoare atât către mare cât și către superba gradină a hotelului. Desingn-ul hotelului îmbină cu succes stilul architectural cretan cu eleganța și confortul desăvârșite, beneficiind de un spațiu generos și fiind decorate cu mobilier modern.

FACILITĂȚI COPII

Pentru a vă putea bucura la maxim de vacanța dumneavoastră alături de cei mici hotelul vă pune la dispoziție următoarele facilități dedicate lor: camera de jocuri, teren de joaca, program de animație sau Kids club.

SPA & WELLNESS

Pentru ca relaxarea să fie la cote înalte centrul SPA și wellness din cadrul hotelului, asigură o gamă variată de tratamente de lux oferite de terapeuți experți. De asemenea puteți opta pentru saună, sală de fitness, masaj, cada cu hidromasaj, baie turcească /baie cu aburi.

SPORT ȘI DIVERTISMENT

Bineînțeles că deși este vacanța nu strică puțină mișcare așa că puteți alege între diferitele posibilități de activități și divertisment din cadrul hotelului: 4 piscine, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km, transferul este gratuit), biliard, piscina interioara, închirieri biciclete, scuba diving, jet ski, baschet, parasailing.

 

foto@booking.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță în Creta, Grecia?


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile