Ce înseamnă cu adevărat o vacanţă de lux? Rixos Hotels

Rixos Hotels este un brand internaţional de hoteluri şi resorturi cu servicii high class, unde, fiecare moment petrecut la oricare din cele peste 25 de hoteluri Rixos, din diferite colţuri ale lumii, este absolut special.

 

photo1

 

 

De ce este special brandul Rixos?

Pe lângă serviciile high class şi un nivel excelent al ospitalităţii, fiecare hotel din grupul Rixos, oferă un concept unic, diferenţiat, despre care voi detalia imediat.

 

Picture1

 

Pentru iubitorii de vacanţe all inclusive, resorturile Rixos din staţiunile Antalya şi Bodrum – Turcia, sunt reprezentative! Pentru că oferă un concept all inclusive foarte variat, cu preparate bufet sau à la carte din cadrul restaurantelor gourmet, cu bucătărie internaţională şi locală.

Iar Centrele Spa cu o gamă largă de tratamente de lux, pentru relaxare şi wellness, îţi vor încânta toate simţurile!

Pentru copii, există servicii speciale, precum restaurante care pregătesc meniuri pentru cei mici, cluburi de joacă şi diverse activităţi constructive şi recreative. Aceste cluburi poartă denumirea de Rixy Club şi le găseşti la majoritatea hotelurilor Rixos.

 

Rixos Premium Belek  – este perla Rixos din Antalya cu servicii high class şi mult bun gust.

 

Untitled collage

 

Rixos Premium Tekirova din Kemer, Antalya se bucură de o privelişte foarte frumoasă oferită de munte, mare şi natură, toate împreună. Şi este cel mai bun hotel Rixos pentru familiile cu copii!

 

 

Picture3

Picture4

Picture6

 

Dar, cea mai mare surpriză pentru copii, oferită de Rixos este The Land Of Legends Theme Park, un concept unic în Turcia, deschis anul trecut, în Belek, Antalya. Vei găsi aici cele mai impresionante aquaparcuri din cadrul unui resort (peste 70), unde vei avea ocazia să înoţi cu delfinii, să experimentezi un safari subacvatic sau să te bucuri de spectacole şi platforme virtuale, cum ar fi simulări și animații, folosind tehnologii speciale. Este un proiect realizat împreună cu celebrul Franco Dragone, lider în creativitate culturală.

Iar toţi turiştii cazaţi la oricare Rixos din Antalya, au acces şi transfer gratuit la The Land Of Legends Theme Park!

Am fost şi eu aici şi pot spune că m-a impresionat foarte mult!

 

photo1

 

SAM_2327

 

 

Rixos Beldibi din staţiunea Beldibi, Antalya este un resort mai liniştit şi mai mic, dar asta nu înseamnă că îi ştirbeşte din eleganţa sa! Şi când spun eleganţă, imi amintesc cu plăcere de muzica de pian care se putea asculta în surdină, în fiecare seară.

 

 

Pe plajă, muntele întâlneşte marea şi oferă, împreună, o privelişte memorabilă!

 

IMG_6007

 

IMG_6172

Grădina şi zona de piscină păstrează linia de confort şi odihnă.

IMG_6030

 

Rixos Sungate, Beldibi AntalyaBine ai venit în lumea petrecerilor şi a distracţiei!

Este locaţia excelentă pentru tineri, dornici de o vacanţă plină de distracţie, dans, voie bună, petreceri în cluburile hotelului sau la piscină, în timpul zilei. Toate acestea combinate cu servicii all inclusive excelente!

 

 

IMG_6125

 

 

Picture7

 

 

Rixos Premium Gocek – Welcome to the paradise! Your honeymoon begins here…

Desigur, este vorba despre un resort dedicat cuplurilor care îşi doresc vacanţe liniştite, într-o locaţie pe măsură. Este singurul resort Rixos “adults only”.

Resortul se află în golful Gocek din zona Fethiye, cea mai frumoasă zona din Turcia, în ceea ce priveşte cadrul natural.

Este înconjurat de pini, iar la 100 m se află portul de agrement din Gocek, ce îi oferă resortului o privelişte deosebită, exclusivistă, excelentă pentru honeymoon.

 

gocek

 

jpeg1

 

 

Pentru pasionaţii de vacanţe cu aromă orientală, Rixos Sharm El Sheikh, Egipt este o alegere foarte inspirată! Şi în plus, ţine cont că se află la Marea Roşie, cu cea mai variată şi spectaculoasă faună marină, o sursă excelentă pentru scuba diving.

 

FotorCreated

 

Pentru cei pasionaţi de Dubai, Rixos este prezent şi aici cu spectaculosul Rixos The Palm, situat la vârful semilunei Palm Jumeirah, ce oferă vedere panoramică de 360°, peste apele azurii ale Golfului Arabic, la obiectivele celebre, inclusiv Burj Khalifa și Burj Al Arab. Dar și la orizontul strălucitor al Marina Dubai și la însăși arhitectura de la Palm Jumeirah.

 

overview_gallery_1_

 

accommodation_gallery_2_

 

Iar noutăţile pentru 2017 vin din Dubai, pentru că în luna mai 2017 se va deschide Rixos Premium Dubai.

Ce aduce nou acest produs Rixos? Voi relata de la faţa locului. Abia aştept!

 

jpeg

 

Vezi aici toate hotelurile Rixos

 

Din România se ajunge foarte uşor la Rixos Hotels, mai ales la cele prezentate, pentru ca sunt pachete complete cu zboruri directe, charter.

Este o reală plăcere să îţi ofer consultanţă pentru vacanţe spectaculoase la Rixos Hotels.

 


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile