Santo Domingo

"La Capital", Santo Domingo este un colaj de culturi "îndulcite" de intensele ritmuri de merengue și bachata.

Capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo a fost construită imediat după colonizarea Noii Lumi și a fost considerată Prima capitală americană.Titlul acesta onorabil i-a fost acordat pentru progresul cultural efectuat: construirea primei catedrale, a primei universități și a primului spital din toată America.

“La Capital”, Santo Domingo este un colaj de culturi și cartiere, acolo unde traficul haotic este “îndulcit” de intensele ritmuri de merengue și bachata care “explodează” de la terasele şi cluburile din colț.

În inima orașului se află Zona Colonial, unde vei găsi una dintre cele mai vechi biserici și cea mai veche cetate europeană care au supraviețuit, printre alte premiere din Lumea Nouă. În mijlocul străzilor pietruite, ar fi ușor să uităm că Santo Domingo este în Caraibe. Tocmai pentru că este un oraș intens urban, ce găzduieşte nu doar arhitectura colonială, ci şi cluburi vibrante, instituții culturale și restaurante elegante. Santo Domingo reuşeşte să incorporeze contradicţiile care stau la baza experienţei dominicane: un muzeu viu, o metropolă traversată de o staţiune de pe litoral şi un centru politic şi de afaceri.

Iată cele mai interesante activităţi pe care le poţi face în Santo Domingo

@wikipedia.org, lonelyplanet.com, tripadvisor.com


Contactează-mă!