Bodrum

Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa 5*

Recomandat cuplurilor şi familiilor cu copii

 

Hilton Bodrum se află în Golturkbuku, în partea nordică a peninsulei Bodrum și pune la dispoziție camere moderne și 6 restaurante. Hotelul oferă WiFi gratuit în hol și piscine interioare și în aer liber.

Camerele de la Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa au aer condiționat și balcon. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și mobilier modern, în culori naturale.

Centrul spa are la bază un concept global care include o gamă largă de tratamente și servicii. Acesta oferă cadă cu hidromasaj, saună, solar și tratamente prin masaj.

Aeroportul Milas-Bodrum este la doar 45 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Proprietatea oferă serviciul de închirieri auto.

Puteți să savurați mâncăruri turcești tradiționale, italiene, mediteraneene și din fructe de mare la unul dintre restaurantele de la Hilton, cum ar fi Seaport, Kebabchi, Patio Olivia și Paparazzi. Restaurantul principal oferă micul dejun și terasă cu vedere frumoasă la golf. Proprietatea pune la dispoziție mai multe baruri, cum ar fi snack barul Sarnic, Cafe Central, A la Mer, barul de la piscină și disco barul.

 

Vrei să rezervi un sejur la Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa 5*?


Contactează-mă!

@booking.com