Mykonos

lindsay mykonos sejur grecia4

 

Paradisurile din insule sunt adesea pătate de scandaluri sau detalii dramatice. Pe multe dintre insulele polineziene s-a practicat canibalismul până acum vreun secol. În Bali încă există pedeapsa cu moartea. Pe multe dintre insulele tropicale, pericolul uraganelor domolește entuziasmul potențialilor turiști. Seychelles, St. Kitts și Nevis au rate de încarcerare în top 5 la nivel mondial.

Insulele grecești, prin comparație, sunt o oază de confort și relaxare. Câteva dintre ele, precum Lesbos sau Kos, au fost în prim-planul operațiunilor de salvare a refugiaților, dar turiștii pot petrece vacanțe întregi fără măcar să știe asta. Iar peste tot în insulele grecești, combinația de farmec lent și atmosferă de petrecere se dovedește câștigătoare.

Iar când vine vorba de petrecere, nicăieri nu e mai petrecere decât în Mykonos! Jon Bon Jovi, Kate Hudson, Tobey Maguire, Ariana Grande, Gerard Butler. Lista celebrităților care au petrecut pe insulele grecești e lungă, iar Mykonos e, de departe, destinația preferată.

 

Vedete cu trenă de scandal

Multe dintre celebrităţile care ajung în Mykonos poartă după ele o adevărată trenă de scandal. Eu, de exemplu, nu mai pot auzi numele lui Paris Hilton fără a mă gândi la cum a transformat înregistrarea unei întâlniri fără perdea într-o sursă constantă de venituri. Katy Perry, pe lângă comportamentul public provocator, a stârnit un mic scandal în urma unei indiscreţii, atunci când a făcut un top al partenerilor sexuali – toţi, evident, celebri (pe locul 1 era John Meyer, pentru cine nu mai ţine minte). Cât despre Lindsay Lohan… am şi pierdut şirul scandalurilor, mai ştiu doar că majoritatea implicau alcool şi/sau droguri.

Toate cele trei super-celebrităţi au petrecut în Mykonos măcar o vacanţă, dacă nu mai multe. Lindsay Lohan e chiar o figură des întâlnită: are chiar un club aici, Lohan Beach House, şi declara recent că nici nu îi mai vine să se întoarcă în Statele Unite. Pe lângă ea se învârt tot felul de vedete – recent se sugera că una dintre fiicele preşedintelui american ar urma să i se alăture vara asta – şi lumea se aşteaptă ca acum-acum să pice vreun scandal, să iasă la lumină o poveste cu droguri, poliţie şi sirene.

Şi, cu toate astea, nimic…

Beckhams in Mykonos, Grecia

 

 

fotos @http://www.hawtcelebs.com/lindsay-lohan-swimsuit-frinds-beach-mykonos-07042016/,fortunaplus.ge

 

De ce nu sunt super-scandaluri în Mykonos?

Sigur că există subiecte fierbinţi. Acum câţiva ani, primarul din Mykonos a fost implicat într-o anchetă de fraudă. Recent, autorităţile au amendat o mafie a transportatorilor de lux. Toate scandalurile, însă, se referă la subiecte care nu îi afectează direct pe turişti. Pentru aceştia, oricât de celebri ar fi ei, cele mai arzătoare întrebări sunt „unde mâncăm diseară” sau „care e cel mai cool club vara asta”. De ce nu îşi dau în petec vedetele din Mykonos?

Proprietarii de baruri şi cluburi din Mykonos au propriile lor explicaţii. Aici, toată lumea e la fel, iar vedetele nu sunt nimic ieşit din comun. La plajă sau într-un local, aerul de vacanţă şi hainele comode fac ca toată lumea să arate identic, în pantaloni scurţi şi ochelari de soare, şi să se simtă la fel: relaxaţi.

Localnicii sunt obişnuiţi cu celebrităţile; nu le divinizează, nu întorc capul pe stradă, nu le hăituiesc. În consecinţă, vedetele nu sunt încurajate să facă excese. Serile nu se umblă cu droguri, iar zilele sunt mult prea călduroase şi relaxate ca să facă cineva scandal. Cel mai adesea, figurile celebre ajunse în Mykonos închiriază vile şi petrec ziua la piscină şi plajă, iar noaptea la cluburile din Mykonos şi împrejurimi. Unde toată lumea se distrează la fel. …Chiar şi Lindsay Lohan.

Tot în Mykonos erau văzuţi, nu demult, Lady Gaga, Angelina Jolie,  Russel Crowe, Johnny Depp, Robert de Niro, John Travolta, Shakira şi multe alte celebrităţi.

Asta nu înseamnă că Mykonos este o destinaţie de neatins pentru restul lumii. Marea majoritate a turiştilor sunt oameni obişnuiţi în căutarea combinaţei perfecte de relaxare, distracţie, mâncare bună şi locuri interesante.

 

Vrei şi tu în Mykonos? Îţi pot recomanda un sejur potrivit pentru interesele şi bugetul tău.


Contactează-mă!