Cipru

Cipru „vibrează” în cluburile, barurile şi discotecile din toate staţiunile şi oraşele turistice. Viaţa de noapte din Cipru este un amestec „nebun” de dans şi voie bună, de cocktailuri de vară şi gustări pe la taverne, petreceri în cluburi şi baruri, distracţii care nu încetinesc până la apariția soarelui. Aya Napa este, cu siguranță, sufletul petrecerilor cipriote, fiind gazda multor baruri și cluburi care se întind de-a lungul staţiunii cu alei înguste, creând o destinație turistică captivantă.

Majoritatea restaurantelor au un program de divertisment seara, fie muzică și dans în stil cipriot, fie formaţii cu hituri moderne. Poţi lua autobuzul local spre centru sau poţi face o plimbare pe jos, dacă te afli în zonă. Sau mai poţi închiria mașină sau bicicletă. Zonele unde se află cele mai multe locaţii pentru divetisment din oricare oraş cipriot, sunt atât de luminate şi pline cu panouri publicitare, încât nu ai cum să nu dai de ele. Cele mai multe baruri de cocktailuri sunt deschise până după miezul nopții, dar sunt obligate să mențină liniştea după ora 12:00, prin urmare acestea vor fi mai silențioase.

În zona golfului Coral din Paphos, de exemplu, cele mai multe cluburi au fost renovate recent, astfel încât există o mulțime de locuri frumoase și cochete pentru a-ţi petrece serile cu muzică și dans.

Atât spectacolele muzicale cu dansurile tradiționale cipriote, cât şi hiturile actuale sunt foarte populare. În combinație cu diferite tipuri de băuturi disponibile, inclusiv vinuri locale și cocktailuri internaționale, nimic nu lipseşte pentru o viață de noapte reuşită în Cipru. Atenţie însă, dacă vei călători cu taxiul noaptea, pentru că prețurile sunt mai mari după miezul nopții.


Contactează-mă!