Mykonos

MYKONIAN KIMA 5*

 

Situat pe faimosul deal din Mykonos, Myconian Kyma – Design Hotels este amenajat în culoarea albă originală a insulei Mykonos şi oferă cazare de 5 stele cu un centru spa ultramodern.

Camerele şi suitele hotelului Kyma urmează liniile drepte şi curbe ale arhitecturii cicladice. Unele au o piscină privată cu vedere la mare, iar toate sunt prevăzute cu TV prin satelit, minibar, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Poti savura preparate autentice mediteraneene la restaurantul proprietăţii, iar barul de lângă piscina principală oferă cocktailuri, cu vedere panoramică la insulă.

Oraşul cosmopolit Mykonos, cu faimoasele sale mori de vânt şi viaţa de noapte intensă, este la mai puţin de 1 km. Portul din Mykonos este la 3 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită, iar conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

 

 

Tarif informativ: 1200 EUR/persoană pentru un sejur de 7 nopţi cu toate serviciile incluse (bilet de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare cu mic dejun, asistenţă turistică, asigurări medicale şi storno).

 

Îţi pot trimite ofertă personalizată pentru sejur în Mykonos, Grecia.


Contactează-mă!

 

foto: booking.com