Tenerife

Cea mai mare insulă a arhipelagului Canare din Oceanul Atlantic, situată la numai 300 km de coasta Africii de Nord. Aici, în Tenerife, vei descoperi plaje spectaculoase, vulcani, munți, păduri luxuriante, faună și floră exotică. La Tejita, Las Teresitas, El Duque sau Fañabé sunt printre cele mai atractive plaje. Localnicii sunt foarte primitori iar terasele și restaurantele sunt pline de turiști care vor să se bucure de bucătăria locală.

Peste 10 milioane de turiști vizitează, anual, insula Tenerife.

Deloc întâmplător!

Insula are foarte multe de oferit: un cadru natural superb, cu munți și vegetație, plaje cu nisip alb, resorturi all-inclusive, baruri și restaurante de calitate, diversitate culturală și gastronomie excelentă. Poți face o plimbare în pădurile tropicale, poți vizita muzee și temple istorie. Iar Pico del Teide este cel mai înalt munte din Spania, vulcan activ care în anul 2007 a fost consemnat în Patrimoniul Omenirii al UNESCO și este situat chiar în mijlocul insulei Tenerife.

Așadar, datorită diversității pe care o oferă, poți alege Tenerife, indiferent că mergi cu familia, cu prietenii sau în doi.

Climă: Tenerife este insula primăverii eterne. Doar intr-o oră de condus, poți trece de la o baie în ocean la o plimbare prin zăpadă pe muntele Teide. Temperatura variază în funcție de locație, sudul și vestul insulei având cele mai ridicate temperaturi spre deosebire de zona din vecinătate a Muntelui Teide, unde deseori sunt vânturi puternice și chiar zăpadă.

Gastronomie: Gastronomia insulelor Canare combină rețetele tradiționale spaniole cu influențele din Africa și America Latină și este impresionantă prin bogăția și diversitatea de preparate din pește și fructe de mare. Specifice insulei sunt «gofio», un sortiment de patiserie substitut al pâinii, «Papas Arrugadas», cartofi fierți preparați cu condimente și sosuri, preluate din aria culinară a insulei-Mojo, «Caldereta» și «Sanchoco Canario», rețete tradiționale de pește.

Sport și activități pentru timpul liber: Aici puteți practica nenumarate sporturi: golf, călărie, tenis, trekking, hiking, ciclism, parapantă, surfing, windsurfing, scufundări, pescuit, navigat și multe altele.

Shopping: Umple-ți coșul cu parfumuri, băutur sau chiar cu produse electronice – toate acestea sunt mai ieftine în Tenerife! Putem spune că insula este un imens duty-free, pentru că aici, la produse nu se aplica TVA. Asta face din Tenerife un paradis al cumpărăturilor, locul de unde poți cumpăra la prețuri mai mici decât în alte părți ale lumii. Cele mai bune centre comerciale sunt în zona de nord, in special Santa Cruz, in Playa de Las Américas și Costa Adeje. Magazinele din stațiunile pline de turiști sunt deschise toata ziua, dar cele din afara stațiunilor respectă cu strictețe siesta intre 13:30-16:30.


Contactează-mă!

@biosphere-images.net, melia jardines del teide hotel

Locuri din Tenerife

Cauta mai multe  

Informații

Cauta mai multe  

Vacanţe All Inclusive în Dubai

Ce înseamnă All Inclusive (AI)? Toate mesele principale, snacks-urile şi gustările pe parcursul zilei, băuturile răcoritoare şi alcoolice locale din timpul meselor, precum şi cele de la barurile din hotel, de la piscină sau de la plaja hotelului – sunt incluse în pachetul all inclusive. De asemenea, sistemul all inclusive oferă gratuit, accesul la piscine, la plaja privată cu şezlonguri, …

Continuă să citești  

Unde călătorim în această primăvară? Destinaţii inedite şi tarife accesibile!

  Dacă îți dorești o vacanță în perioada martie – mai, cu temperaturi de vară, zboruri directe şi de scurtă durată şi nu în ultimul rând, tarife accesibile, iată ce îţi recomand !   Dubai Ori de câte ori mă gândesc la destinaţii inedite şi exclusiviste, cu temperaturi calde, când în Europa este încă frig, Dubai este prima pe listă!  …

Continuă să citești  

Oferte speciale pentru un sejur în Iordania!

Iordania este locul unde se află Petra, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, unde peisajele deşertului Wadi Rum nu se pot compara cu nicio altă zonă de deşert şi unde frumuseţea Mării Moarte şi a Mării Roşii, deopotrivă – te aşteaptă pentru un sejur memorabil! În cele ce urmează vei vedea oferta pentru un sejur în Iordania, serviciile …

Continuă să citești