Dubai Marina - Portul "Noului Dubai"

Locul din Dubai care efectiv m-a copleşit! Portul de agrement cu iahturile luxoase ce aşteaptă nerăbdătoare următoarea lor ieşire, zgârie norii ce se oglindesc în apele canalului şerpuit, croaziera de-a lungul Golfului Persic, toate acestea sunt impresionante!

 

Zona se întinde de la Al Sufouh Road în apropiere de Dubai Media City și cuprinde atât Jumeirah Beach Residence (JBR), cât și suprafaţa plajei. Astfel că Dubai Marina este unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale orașului. Bineînțeles, sunt multe de făcut aici. Iată cele mai importante dintre ele:

Micul dejun Marina 

Desigur, nu este un mic dejun obişnuit, ci unul servit la 25 55 Cafe Bistro din cadrul marinei, cu vederi impresionante spre căile navigabile şi iahturile strălucitoare. „Micul dejun Marina” este oferit la tigaie și are atâtea ingrediente, inclusiv ciuperci, fasole, ouă prăjite și cârnați.

 

@visitdubai.com

Dubai Marina Yacht Club, Street H, District 4; tel: +971 4 362 7900

 

Croazieră de-a lungul marinei

Te poţi îmbarca pe vasul Captain Jack, care pleacă din oră în oră din port şi vei avea parte de un program variat: plimbare pe căile navigabile ale portului, admirând arhitectura incredibilă şi periferia insulei Palm Jumeirah; masă şi momente festive cu specific arăbesc.

Marina Walk, Dubai Marina

 

Five o’clock tea la Intercontinental Dubai Marina

Cât de cochet este să serveşti un ceai alături de o mică gustare şi celebrele macarons, admirând, în acelaşi timp, peisajul oferit de Dubai Marina.

Intercontinental Dubai Marina, Bay Central، Dubai Marina – Dubai

 

Cină la restaurantul Fume

Pier 7 din Dubai Marina este una dintre cele mai exclusiviste locaţii de mâncare și băutură ale orașului. Șapte concepte de mese ocupă fiecare etaj din structura cilindrică din sticlă a clădirii, în imediata apropiere a Dubai Marina Mall. Tot aici este şi restaurantul Fume de inspiraţie sud-americană, unde mâncarea este rege.

Pier 7, Dubai Marina; tel: +971 4 421 5669

 

@piert7.ae

 

 

Revelion “la cald”: Dubai sau Egipt?

Ţi-ai făcut planurile de Revelion? N-am nimic împotriva Revelioanelor petrecute acasă, dar ia pune în balanţă frigul, zăpada, transportul îngreunat şi mocirla autohtone cu petrecerile cu cocktailuri şi artificii extravagante, forfota bazarurilor şi relaxarea la soare, la marginea piscinei sau mării. Pentru mine, alegerea e simplă! Iar pentru cei ca mine, care caută destinaţii „calde” pentru Revelion, există opţiuni variate, …

Continuă să citești  

Avantajele serviciilor Privilege oferite de hoteluri

Industria hotelieră anunță un nou trend de servicii personalizate, care fac parte, de fapt, din strategiile de dezvoltare. Este vorba de concepte şi trenduri noi din domeniul hotelier, pe care eu le urmăresc adesea. Care sunt caracteristicile serviciilor „Privilege” ale hotelurilor şi ce oferă în plus? În primul rând, se adresează fiecărei categorii de oaspeţi: familii, copii, cupluri, dar şi business. Camerele …

Continuă să citești  

Hotelurile Adults Only: recomandare pentru vacanţa adulţilor

Alegerea unui hotel Adults Only vine cu o serie de avantaje atunci când călătorești împreună cu partenerul/a sau cu prietenii. În acest articol îți voi povesti ce îți va oferi o astfel de alegere și îți voi recomanda o serie de destinații și de hoteluri / resorturi pentru un sejur de vară reușit. Care sunt facilităţile hotelurilor Adults Only?  arhitectură …

Continuă să citești