Dubai Marina - Portul "Noului Dubai"

Locul din Dubai care efectiv m-a copleşit! Portul de agrement cu iahturile luxoase ce aşteaptă nerăbdătoare următoarea lor ieşire, zgârie norii ce se oglindesc în apele canalului şerpuit, croaziera de-a lungul Golfului Persic, toate acestea sunt impresionante!

 

Zona se întinde de la Al Sufouh Road în apropiere de Dubai Media City și cuprinde atât Jumeirah Beach Residence (JBR), cât și suprafaţa plajei. Astfel că Dubai Marina este unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale orașului. Bineînțeles, sunt multe de făcut aici. Iată cele mai importante dintre ele:

Micul dejun Marina 

Desigur, nu este un mic dejun obişnuit, ci unul servit la 25 55 Cafe Bistro din cadrul marinei, cu vederi impresionante spre căile navigabile şi iahturile strălucitoare. „Micul dejun Marina” este oferit la tigaie și are atâtea ingrediente, inclusiv ciuperci, fasole, ouă prăjite și cârnați.

 

@visitdubai.com

Dubai Marina Yacht Club, Street H, District 4; tel: +971 4 362 7900

 

Croazieră de-a lungul marinei

Te poţi îmbarca pe vasul Captain Jack, care pleacă din oră în oră din port şi vei avea parte de un program variat: plimbare pe căile navigabile ale portului, admirând arhitectura incredibilă şi periferia insulei Palm Jumeirah; masă şi momente festive cu specific arăbesc.

Marina Walk, Dubai Marina

 

Five o’clock tea la Intercontinental Dubai Marina

Cât de cochet este să serveşti un ceai alături de o mică gustare şi celebrele macarons, admirând, în acelaşi timp, peisajul oferit de Dubai Marina.

Intercontinental Dubai Marina, Bay Central، Dubai Marina – Dubai

 

Cină la restaurantul Fume

Pier 7 din Dubai Marina este una dintre cele mai exclusiviste locaţii de mâncare și băutură ale orașului. Șapte concepte de mese ocupă fiecare etaj din structura cilindrică din sticlă a clădirii, în imediata apropiere a Dubai Marina Mall. Tot aici este şi restaurantul Fume de inspiraţie sud-americană, unde mâncarea este rege.

Pier 7, Dubai Marina; tel: +971 4 421 5669

 

@piert7.ae

 

 

Ultimele locuri disponibile de Revelion în Sharm El Sheikh, Egipt

  De ce să alegi Sharm El Sheikh de Revelion? Zbor direct charter Bucureşti – Sharm El Sheikh – Bucureşti, catering inclus pe perioada zborului; Asistenţă turistică în limba română la destinaţie şi excursii opţionale foarte interesante: http://ancapavel.ro/ghid/sharm-el-sheikh/atractii-din-sharm-el-sheikh/ Vreme foarte plăcută cu temperaturi între 25 şi 30 grade; Staţiuni turistice cu resorturi all inclusive ce se adresează tuturor: familii cu copii, …

Continuă să citești  

Ce înseamnă Luxe All In Living?

Luxe All In Living este un concept marca Grecotel, un concept asemănător cu ultra all inclusive, prin care oaspeţii pot alege restaurante cu diferite meniuri şi bucătării internaţionale sau barurile de pe plajă cu băuturi şi cocktailuri exotice. Şi ca orice ultra all inclusive care se respectă, oaspeţii se mai pot bucura de gustări, cafea și produse de patiserie, băuturi premium, dar şi de serviciul …

Continuă să citești  

Atlantis The Palm Dubai – promoţie în decembrie!

Aşa cum v-am obişnuit, urmăresc ofertele speciale şi mă străduiesc ca voi, cititorii şi turiştii mei, să le prindeţi! Atlantis The Palm Dubai ne surprinde din nou cu oferte speciale! 1830 EUR/persoană/sejur 7 nopţi cu demipensiune/loc în cameră dublă deluxe şi bilete de avion incluse Este un tarif foarte bun, ţinând cont că în general, un sejur la Atlantis The Palm …

Continuă să citești