Antalya, dincolo de resorturile all inclusive

Antalya este una dintre destinațiile de top la nivel mondial, datorită resorturilor all inclusive și nivelului ridicat de ospitalitate, care răspund la toate aspectele legate de o vacanţă reuşită. Acestea sunt motivele principale pentru care turiştii, revin, an de an, aici, cu aceeaşi dorinţă de a se relaxa şi de a se bucura de toate facilităţile all inclusive.

Dar ce alte argumente ne mai aduce Antalya? 🙂

Mai sunt multe alte motive pentru care poţi vizita Antalya şi mă adresez acum celor pasionaţi de vacanţe active, care pot participa la multe activităţi turistice pe care le oferă Antalya şi unde adrenalina, distracţia şi momentele inedite sunt nelipsite!

 

dav

 

Astfel, te invit să citeşti rândurile următoare şi să împarţi cu mine bucuria de a trăi experienţe noi, de călătorie!

Din categoria lucruri de făcut măcar o dată în viaţă, face parte şi o sesiune de înot cu delfinii. Bineînţeles, această minunată experienţă nu este doar un simplu înot, este un moment unic, pur, ce îţi aduce linişte sufletească şi multă gingăşie… iar la sfârşit vei primi un sărut 🙂

 

 

Aşadar, cu bucurie, o prezint pe Honey, o femelă delfin foarte prietenoasă şi jucăuşă. O poţi întâlni şi tu în cadrul celui mai mare aquaparc din Turcia, The Land of Legends Theme Park, deschis în iulie 2016. Este vorba de un concept unic în Turcia: un parc de distracţie impresionant, în cadrul unui resort!

 

DNS_6483

 

Raftingul a fost un alt moment inedit pentru mine. Valuri, apă rece la picioare în barca pneumatică, adrenalină, entuziasm şi multă voie bună! Acestea sunt ingredientele raftingului! Am parcurs 15 km pe apă, pe râul Köprülü, ideal pentru rafting şi alte sporturi de apă. Râul Köprülü se află în zona montană a Antalyei, la care poţi ajunge în aproximativ 2 ore, plecând din oricare staţiune turistică.

Raftingul pe care îl poţi face aici este de nivel mediu ca şi grad de dificultate şi pot participa şi copiii (vârsta minimă 6 ani).

Video: Brandedcont.net/Prestige Tours

 

O altă oportunitate de distracţie în Antalya este o croazieră de o zi pe Marea Mediterană, cu vizită la cea mai frumoasă cascadă din Antalya (Karpuz Kaldiran), plus muultă distracţie, baie cu spumă şi peisaje spectaculoase în larg. De asemenea, se fac şi opriri pentru o baie în mare, iar mâncarea şi băutura pe vas sunt incluse. Aşadar, bine ai venit la bordul yachtului Harem!

 

 

dav

 

dav

 

In larg se vede cascada Karpuz Kaldiran, despre care se spune că, odinioară, locuitorii ţineau aici pepenii roşii, la rece, iar cascada, fiind foarte puternică, reuşea să mişte până şi aceşti bostani.

 

dav

Nu pot să nu aduc în discuţie şi bucătăria turcească, una dintre cele mai bogate şi spectaculoase bucătării din întreaga lume, unde tradiţia şi-a pus amprenta. Iar Antalya duce mai departe această tradiţie prin intermediul restaurantelor locale şi resorturilor all inclusive. În acest sens, am avut ocazia să particip la câteva cooking show-uri, alături de chefii unor resorturi importante, precum Nirvana Lagoon Villas, Rixos Premium Belek şi Crystal Waterworld.

 

dav

dav

dav

Şi am avut parte şi de momente dulci! Am învățat să pregătesc turkish delight (rahat tradițional turcesc) împreună cu managerul şi chefii de la Crystal Waterworld Resort & Spa. Rețeta o scriu într-un articol viitor

 

IMG_20170520_183318_398

 

Toate aceste momente inedite s-au completat excelent, sărbătorind astfel şi ziua mea de naştere 🙂

 

dav

 

Cu mulţumiri speciale Prestige Tours şi Calypso Tour, pentru aceste momente deosebite!

#presstige2017

 

dav

 

Pentru pachete turistice, consultanţă şi rezervări, te pot ajuta cu drag!

Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile